Maquis 2020

Jornadas de los Maquis en La Tinença 2020

25 y 26 de Abril de 2020

Salapolivalent de «La societat».

Calle Mayor nº10. La Pobla de Benifassà. Castellón.

 

Els dies 25 I 26 D’ABRIL, celebrarem a la Pobla de Benifassà les 3ES JORNADES DELS MAQUIS A LA TINENÇA DE BENIFASSÀ organitzades per l’Ajuntament i l’Associació de Veïns i Propietaris dela Pobla de Beifassà.En aquesta ocasió, les Jornades estaran dedicades a la persona de Florencio Pla Meseguer «la Pastora», conegut a la Pobla de Bebnifassà com a _Teresa_ o _Teresot_.Tal com vos varem dir en l’anterior comunicat, avui us fem arribar el programa d’actes de les Jornades.

Com podreu observar hem preparat un programa molt complet amb ponències, xerrades, rutes, projeccions de documentals de la televisió valenciana _À Punt,_ debat, presentació literària (_La Sega_), recreació històrica…Però sobretot, viurem un fet històric. Dos Consellers de la Generalitat Valenciana estaran entre natros.

El dissabte 25, Vicent Marzà, Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport serà l’encarregat d’inaugurar les Jornades.
Lo diumenge 26, Rosa Pérez, Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, serà l’encarregada de clausurar-les.

La Pobla de Benifassà i amb ella tota la Tinença recibiran tant honorables visites dignes de ser agraïdes.Des de l’Associació de Veïns i Propietaris invitem a tots els seus socis i als poblatans i poblatanes, en general, a participar d’aquestes Jornades, contribuint a que el darrer cap de setmana del proper més d’abril el nostre poble visca moments importants i històrics.

Inscripció gratuïta a: https://bit.ly/397Lv5W

També a Facebook: Associació de Veïns i Propietaris de la Pobla de Benifassà

 

Descarga el programa de actividades: La font Lluny